Velkommen til Sæby Basketball Club

1174564_10151833844128293_644995605_n

Sæby Basketball Club (Sæby Gators SBBC-77) så dagens lys i august 1977. Gennem årene er klubben blevet drevet af ildsjæle, hvoraf nogle har været med fra start og andre er kommet til senere.
Klubben har altid profileret sig, og sporten, med udgangspunkt i sjov motion, fællesskab, holdånd og glæde. I Sæby Basketball Club er der plads til alle, uanset farve, størrelse, religion, køn og evt. Handicap.
–og vi kan tilbyde kvalificeret træning og aktiviteter under hensyn til de enkelte spilleres alder, udviklingstrin og ambitionsniveau.
Vi giver os tid til hver enkelt og råder over gode faciliteter, dygtige trænere og engagerede frivillige. Vi prioriterer socialt samvær, både for holdene og på tværs af hold og aldersgrupper, højt.
Vi har et højt aktivitetsniveau og samarbejder med det professionelle baskethold Aalborg Vikings samt øvrige basketklubber i Nordjylland omkring stævner, camps, udviklingstræning og meget andet.
Herudover tilbyder vi en lang række af sociale aktiviteter for spillere i alle aldre. Eksempelvis filmaftener, klubfester, julecup for hele familien og fællesture til ligakampe.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.