Information til forældre

Velkommen i Sæby Basketball Club!

På denne side finder du al praktisk information vedr. dit barns basketaktiviteter.

Om klubben

Drømmer dit barn om en karriere i NBA eller ønsker dit barn blot at spille for venskab og hygge? Så sætter Sæby Basketball Club de optimale rammer for dit barns udvikling.

Vi kan tilbyde dit barn at være en del af et unikt og hjertevarmt socialt og sportsligt fællesskab hvor der tages hensyn til den enkelte spillers individuelle ønsker, niveau og ambitioner.

Sæby Basketball Club har gennem 40 år udviklet spillere på mange niveauer og været medvirkende til at skabe venskaber for livet. Vi ved, at uanset den enkelte ungdomsspillers motivation for at spille basket, så er det lysten der driver værket. Det skal være SJOVT at spille basket!

Tilmelding

På hjemmesiden finder du en oversigt over de aktuelle hold (Sæson 2018/19 -Træningstider & priser). Her kan du se hvilke årgange som hører under de forskellige hold. Hvis dit barn er født i én af de nævnte årgange, kontakt da træneren for det pågældende hold. 

Hvis du ikke kan finde en årgang/et hold til dit barn, kan du kontakte klubbens formand.

Alle nye spillere tilbydes 3 gratis træninger. Efterfølgende får dit barn en tilmeldingsblanket udleveret. Denne skal udfyldes, underskrives af dig og afleveres til holdets træner den næstkommende træning.

 

Holdets facebookgruppe

Hvert hold har deres egen facebook gruppe hvor al kommunikation omkring holdet foregår. Når dit barn er tilmeldt, vil du, via mail eller facebook, modtage en invitation til holdets facebookgruppe.

Her finder du al information for det pågældende hold; aktuelle aktiviteter, stævnedeltagelse o.a.

Arrangementer og stævnedeltagelse

Ungdomsholdene i Sæby basketball Club har et højt aktivitetsniveau og deltager i mange forskellige aktiviteter. Ikke alle hold deltager i de samme aktiviteter. Der vil altid blive taget hensyn til både holdenes, og spillernes individuelle, forskellige aldersgrupper, niveauer, udvikling og ambitionsniveau.

De fleste ungdomshold deltager som udgangspunkt i nordjyske træningsstævner og grandprix vest stævner (sidstnævnte afvikles i det meste af jylland, med ca. et stævne om måneden fra oktober til april). Som forældre må I påregne at hjælpe med kørsel til stævner minimum 2-3 gange pr. sæson, samt være behjælpelige med vask af holdets kampdragter. Dette aftales mellem trænerne og forældrene.

Herudover er der mulighed for deltagelse i forskellige, både nationale og internationale stævner. Her vil ofte være en vis egenbetaling for spillerne for eventuelle overnatninger og måltider. Egenbetalingen varierer, og holdets deltagelse sker under forudsætning af at der er nok spillere som tilmeldes.

Al stævnedeltagelse er frivillig for den enkelte spiller.

Husk at Sæby Basketball Club drives af ulønnede frivillige ildsjæle, som altid gerne vil have en hjælpende hånd til stort og småt:-)

Der er lukket for kommentarer.